Seija Milicevic Blogi

Tämä on blogi työelämästä. Kirjoitan täällä ajatuksia työstä, johtamisesta, työhyvinvoinnista, vuorovaikutuksesta ym. Pohdin ja välitän ajatuksia  siitä, miten voimme luoda parempaa työelämää ja menestystä. Sellaista työelämää, jossa voidaan kokea saavuttamisen iloa,  yhteisöjen ja yksilöiden onnistumista, luovuuden kukoistamista, innostusta ja intohimoa työntekemiseen. Sellaista työtä, sellaista johtamista ja sellaista yhteisöllisyyttä, joka nostaa Suomea menestykseen.

Nimeni on  Seija Milicevic. Valmennan ja coachaan johtajia, esimiehiä ja työyhteisöjä.  Autan myös yrityksiä suunnittelemaan omaa strategiaa työhyvinvoinnin johtamiseksi yrityksessä. Olen yrittäjä ja vedän yritystä WorkBest Oy. Jos haluat tietää lisää työhyvinvoinnin johtamisesta ja kehittämisestä, jätä yhteydenottopyyntö tai lähetä viesti info@workbest.fi .

D1000002

 

Työ on intohimoni! Rakastan työtä ja ihmisiä. Uskon ihmisessä olevaan hyvään ja piilevien voimavarojen esiin nostamiseen. Uskon yhteisöllisyyden voimaan – yhdessä olemme aina enemmän kuin yksi. Olen ratkaisu- ja voimavarakeskeinen työssäni ja yksityiselämässäni.

Mottoni on ”Good, better, best. Never let it rest. Until your good is  better and your better is best!”

 

 

 

 

Image

Merellä voi katsoa kauas horisonttiin ja antaa ajatusten virrata.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s