Kiinnostaako työyhteisöäsi ilmainen luento, jonka aiheena on positiivinen ja oppiva työyhteisö?

Vuosi 2017 on monella tapaa minulle juhlavuosi. Itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta, olen tehnyt työtä yrittäjänä 10 vuotta ja nyt alkaa viides vuosi bloggaajana. Kaikki kolme ovat juhlimisen arvoisia asioita. 

Suomi 100 vuotta 

Itsenäisen Suomen täyttäessä 100 vuotta mietin, mikä onni on ollut elää ja tehdä työtä vapaassa, demokraattisessa maassa. On ollut mahdollisuuksia enemmän kuin pelkoja. Olen saanut sanoa, kokeilla, oppia, opiskella, tehdä työtä, kehittää ja kasvaa, siis elää. Ja ennen kaikkea matkan varrella on ollut monia loistavia opettajia ja tukijoita. Koen siitä kiitollisuutta. 100-vuotias Suomi pärjää YHDESSÄ

10 vuotta yrittäjänä 

Tämä on ollut upea ja mielenkiintoinen oppimismatka. Olen iloinen, että uskalsin aikoinaan heittäytyä siihen. Yrittäjyys vaatii rohkeutta ja sinnikkyyttä. Vapaus on hurmaavaa, ja vastuun kantaminen kehittää. Tuskin on päivääkään, ettei edes joku pieni tai iso, uusi asia tulisi eteen. Olen oppinut eniten työssäni asiakkailta, mutta myös monilta muilta ihmisiltä. Kiitos teille! Avainsana tekemisessä on ollut YHDESSÄ.

Viides vuosi bloggaajana

Bloggaamiseni alkoi hapuilevin askelin, mutta myöhemmin siitä avautui täysin uusi maailma. Aloittaminen vaati uskallusta. Kiitos ihanien some-tukijoiden ja muiden kannustuksesta sekä blogien jakamisesta. On ollut hienoa verkostoitua, käydä keskusteluja ja oppia toisilta.  Verkoston tuki on saanut tuntemaan, että olemme YHDESSÄ edistämässä hyvää johtamista ja työelämää.  Olen saanut jakaa myös muiden kiinnostavia ajatuksia, tutkimuksia, näkökulmia ja ideoita somessa. JAKAMINEN on antamista ja välittämistä muista. Se on yhdessä oppimista, johon some antaa erinomaisia mahdollisuuksia. 

Mietin tapaa, jolla voisin osoittaa kiitollisuuttani tämän vuoden aikana. Koska intohimonani ja työni kohteena on hyvä työelämä ( johtaminen, työyhteisö ja työhyvinvointi), päätin, että paras tapa on jakaa tätä sanomaa eteenpäin. 

Tarjoan yhden luennon ilmaiseksi jollekin työyhteisölle

Herättelevä luento perustuu blogikirjoitukseeni  ”Positiivisen ja oppivan työyhteisön 12 tunnusmerkkiä”. Se on saanut kaikkein eniten suosiota ja myönteistä palautetta. Samoista asioista olen puhunut työyhteisöissä pitämisssäni valmennuksissa ja koulutuksissa. Luennon tavoitteena on havahduttaa työyhteisöä pohtimaan omaa tilaansa, auttaa vahvistamaan positiivista kulttuuria ja rohkaista jokaista ottamaan vastuuta oman työyhteisön kehittämisestä. 

Positiivisessa työyhteisössä kaikki ovat mukana tekemässä työtä yhteisen päämäärän ja menestyksen saavuttamiseksi.

Positiivisessa työyhteisössä kaikki ovat mukana tekemässä työtä yhdessä yhteisen päämäärän ja menestyksen saavuttamiseksi.

Jos  kiinnostuit ilmaisesta luennosta  ”Positiivisen ja oppivan työyhteisön 12 tunnusmerkkiä”, ilmoita työyhteisösi alla olevalla lomakkeella 31.1.2017 mennessä. 

Luennosta voi olla hyötyä työyhteisölle, joka

  • voi olla minkä kokoinen tai miltä alalta tahansa. 
  • haluaa kuulla ja oppia lisää positiivisen ja oppivan työyhteisön rakentamisesta. 
  • on motivoitunut kehittämään työyhteisöään.
  • on valmis tekemään työtä yhteisössä positiivisen ja oppivan työkulttuurin vahvistamiseksi.
  • jossa esimies ja työntekijät kehittävät asioita yhdessä. 

Valinta tehdään 10.2.2017 mennessä. Siitä ilmoitetaan valitun työyhteisön yhteyshenkilölle ja sovitaan luennon ajankohdasta. 

Lähetä yhteystiedot  

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s